Zapeta Transport logo

Zašto izabrati nas

Širokom paletom luksuznih, sigurnih i udobnih putničkih, minivan i minibus, kombi vozila i autobusa. Uz angažovanje profesionalnih vozača, nudimo kompletnu organizaciju prevoza putnika za sve Vaše potrebe počev od Vaše adrese do željenog odredišta.

Poštovani klijenti, predstavljamo Vam osnovne smernice kojima se vodimo u našem poslovanju i pružanju transportnih usluga. Smernice definišu i održavaju nivo kvaliteta naših usluga da bude prepoznatljiv kao siguran, bezbedan i komforan način prevoza putnika za sve potrebe klijenata:

Uslugu prevoza putnika vršimo ka svim destinacijama i prema svakoj potrebi klijenata gde individualno pristupamo svakom angažovanju.

Uslugu prevoza putnika vršimo isključivo našim vozilima gde Vam na usluzi stoje profesionalni vozači motornih vozila koji poseduju sve kategorije za upravljanje motornim vozilima i temeljno višegodišnje iskustvo u međunarodnom drumskom saobraćaju.

Naši vozači redovno usavršavaju svoja znanja i veštine, pohađaju teorijske   i praktične seminare i kurseve na teme iz “Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja”. Poseduju sertifikate o položenim usavršavanjima u okviru NAVAK vozačke akademije, jedinstvene u regionu, a dobro poznate po svom profesionalnom pristupu teorijskoj i praktičnoj obuci na temu bezbednost saobraćaja na putu.

Naši vozači imaju tečno znanje engleskog i ruskog jezika.

Naša vozila se održavaju isključivo u ovlašćenim servisima motornih vozila, gde dobijaju najviši nivo profesionalnog i stučnog pristupa održavanju  i negi automobila originalnim rezervnim delovima i opremom.

Naša vozila su kasko osigurana a svi putnici imaju putno osiguranje.

Naša vozila su članovi najvećih evropskih udruženja i organizacija koje obezbeđuju pomoć na putu za putnike, vozače i vozila a u cilju što efektnijeg delovanja u eventualnim ne predviđenim situacijama na putu. U smislu pomenutog izdvajamo: pokriće troškova najma zamenskog vozila, pokriće troškova prenoćišta vozača i putnika, pokriće prevoza putnika do prebivališta odnosno odredišta, pokriće troškova popravke vozila na licu mesta…

Takođe, možemo napomenuti da imamo partnersku saradnju sa velikim brojem turističkih agencija širom Srbije, pa vam iz ličnog iskustva možemo preporučiti i pomoći u obezbeđivanju usluga licenciranih turističkih vodiča i ponudi ishrane i smeštaja na svim destinacijama po Vašem izboru.

Više informacija o bogatoj ponudi naših vozila, koja Vam stoje na raspolaganju, možete pogledati na stranici “Naša vozila

Najam Autobusa

Iznajmlivanje turističkih autobusa za potrebe turističkih agencija, udruženja, sindikata i ostalih pravnih ili privatih lica. Bez obzira da li putujete u Srbiji ili inostranstvu, da li idete na jednodnevni ili višednevni izlet, mi nudimo komforne autobuse za sve vrste putovanja.

Opširnije

Najam minibusa

Iznajmljivanje minibusa za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Najam kombija

Iznajmljivanje kombija za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Aerodromski transfer

Ako vam je potreban prevoz sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika na najvišem nivou.

Opširnije

Najam vozila sa vozačem

Pored ekskluzivnih usluga koje nudimo, naša osnovna usluga je iznajmljivanje putničkih automobila sa vozačem (limo servis).

Opširnije
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti.