O nama

Zapeta Transport logo

ZAPETA TRANSPORT

Poštovani klijenti, poslovni saradnici i potencijalni korisnici naših usluga, zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo i u okviru naše internet prezentacije!

Naša firma, T.R.K. Transport „Zapeta“, osnovana je 20.08.1999. godine.

Firmu je osnovala i već skoro 20 godina uspešno vodi porodica Mačar iz Beograda.

Zapeta Transport Beograd

Godine poslovanja koje se nalaze iza nas, a sa ponosom to ističemo, obeležene su našim trudom i zalaganjem, sistematičnim pristupom tržištu i razvojem poslovne strategije sa željom ka usavršavanju naših znanja i sposobnosti, kako bi postigli i održali jednu od vodećih pozicija u domenu našeg poslovanja.

Organizacija prevoza putnika

U sastavu naših delatnosti, želimo da Vam predstavimo usluge organizacije prevoza putnika:

Odabirom odgovarajućeg vozila, profesionalno i kvalitetno, organizujemo prevoz putnika za sve Vaše poslovne ili privatne potrebe, kao sto su: MORA, PLANINE, JEZERA, BANJE, KONCERTI, AVIO TRANSFER, ŠOPING TURE, SVADBENA VESELJA, IZLETI, OBILASCI, PEĆINE, VODOPADI, MANASTIRI, ETNO TURIZAM, KONGRESNI TURIZAM, RAZNE MANIFESTACIJE…

Najam autobusa Beograd

U toku našeg dugogodišnjeg poslovanja, ostvarili smo uspešnu saradnju sa nizom klijenata  i korisnika naših usluga, koji kao naše najveće kvalitete prepoznaju i preporučuju:

  • Profesionalnost u pristupu poslu
  • Fleksibilnost usmerena prema raznovrsnim potrebama klijenata
  • Individualni pristup svakom pojedinačnom angažovanju
  • Konkurentne i povoljne uslove na tržištu

Detaljnije o našem radu i uslugama koje Vam nudimo, možete se informisati na stanici Usluge prevoza.

Sigurnost, udobnost i zadovoljstvo je nešto što garantujemo. Posvećeni smo svakom klijentu sa istom pažnjom, kako bi svako putovanje bilo deo iskustva, a ne samo prevoz!
Širokom paletom luksuznih, sigurnih i udobnih putničkih, minivan, minibus, kombi vozila i autobusa, uz angažovanje profesionalnih vozača, nudimo kompletnu organizaciju prevoza putnika za sve Vaše potrebe počev od adrese do željenog odredišta.
Pogledajte naša vozila

TRK ZAPETA TRANSPORT

Vinogradska 6, Beograd

PIB 100133452

MB  54581165

0113473538

0641153900

Najam vozila sa vozačem

Pored ekskluzivnih usluga koje nudimo, naša osnovna usluga je iznajmljivanje putničkih automobila sa vozačem (limo servis).

Opširnije

Najam Autobusa

Iznajmlivanje turističkih autobusa za potrebe turističkih agencija, udruženja, sindikata i ostalih pravnih ili privatih lica. Bez obzira da li putujete u Srbiji ili inostranstvu, da li idete na jednodnevni ili višednevni izlet, mi nudimo komforne autobuse za sve vrste putovanja.

Opširnije

Najam minibusa

Iznajmljivanje minibusa za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Najam kombija

Iznajmljivanje kombija za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Aerodromski transfer

Ako vam je potreban prevoz sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika na najvišem nivou.

Opširnije
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti.