Zapeta Transport logo
Najam vozila sa vozačem - limo servis

Najam vozila sa vozačem - limo servis

Pored ekskluzivnih usluga koje nudimo, kao što su iznajmljivanje putničkog kombija sa vozačem, iznajmljivanje minibuseva i iznajmljivanje autobusa, ono što je u osnovi naše ponude je  usluga iznajmljivanje putničkih automobila sa vozačem (limo servis).

Bilo da Vam je potreban prevoz na kratkim relacijama, ili prevoz do inostranstva, ukoliko želite komfor, sigurnost i luksuz, mi imamo vozilo za Vas!

Najam limuzine je savršen prevoz za individualna putovanja, bez napora za traženjem parkinga, plaćanja putarina i slično. 

Postoji mnogo prilika kada najam limuzine može biti vrlo koristan potez. Limo servis je odlično i jeftino rešenje, kako za preduzeća, tako i za pojedice koji žele da brzo i sigurno se prevezu po gradu ili van granica naše države.

Zašto izabrati naš Limo servis?

Naše limuzine su takođe prvi izbor za firme ili pojedince koji žele da ih voze profesionalni vozači, sa dugogodišnjim iskustvom, a koji su ekstremno ljubazni i vama na usluzi.

Sva naša vozila su redovno servisirana i održavana.

Cena iznajmljivanja automobila sa vozačem

Cena iznajmljivanja vozila zavisi od toga da li se radi o lokalnoj ili međugradskoj vožnji.

Ukoliko Vam je usluga prevoza automobilom potrebna za duži vremenski period ili za duža putovanja, kontaktirajte nas i mi ćemo se postarati da Vam ponudimo najbolju moguću cenu.

Potreban Vam je prevoz za više od 4 osobe?

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o svim detaljima i pogodostima iznajmljivanja kombija kontaktirajte nas i saznajte više o tome koji kombi, minibus ili autobus iz naše flote bi najviše odgovarao Vašim potrebama.

Bez obzira na potrebe putovanja, uvek ćemo se potruditi da nađemo najbolje rešenje koje odgovara potrebama i željama naših klijenata.
Rezervišite najbolje vozilo za Vas još danas!

Najam Autobusa

Iznajmlivanje turističkih autobusa za potrebe turističkih agencija, udruženja, sindikata i ostalih pravnih ili privatih lica. Bez obzira da li putujete u Srbiji ili inostranstvu, da li idete na jednodnevni ili višednevni izlet, mi nudimo komforne autobuse za sve vrste putovanja.

Opširnije

Najam minibusa

Iznajmljivanje minibusa za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Najam kombija

Iznajmljivanje kombija za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Aerodromski transfer

Ako vam je potreban prevoz sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika na najvišem nivou.

Opširnije
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti.