Zapeta Transport logo
Iznajmljivanje kombija sa vozačem

Iznajmljivanje minibusa

Ukoliko je kombi premali za vaše potrebe, minibus je savršeno rešenje za vas. Kada želite da za putovanje ili odmor iskoristite produženi vikend, godišnji odmor ili lepo vreme, želite i da organizacija prevoza do određenog mesta i nazad bude što jednostavnija.

Zašto iznajmiti minibus?

Često prijatelji žele da provedu vikend zajedno, ili odu na neki koncert ili utakmicu. Takođe, kolege često žele da idu na poslovno putovanje jednim prevoznim sredstvom. Prednost toga u poređenju sa putovanjem sa nekoliko privatnih vozila je, ne samo ušteda novca za gorivo, nego i maksimalna mogućnost odmora sa svakog putnika, kao i to da ne habate svoj automobil. Zbog toga je mnogo razumnije iznajmljivanje minibusa za prevoz putnika koji nudi dovoljno prostora za sve putnike u njemu kao i za njihov prtljag. Zakup minibusa znači da svaki član porodice može učestvovati u putovanju i da svi mogu uživati u danu u opuštenoj atmosferi.

Naravno, iznajmljivanje minibusa nije pogodno samo za višednevne odmore ili seminare, ono je takođe veoma ekonomično za posećivanje događaja kao što su sportske manifestacije ili koncerti. Osim što ćete uštedeti novac, putovaćete kao grupa, a po stizanju na destinaciju nećete morati da mislite o traženju parking mesta, a kamo li, nekoliko parking mesta koja su u blizini mesta održavanja događaja. Putnici će stići opušteni na svoju destinaciju i neće morati da se ograničavaju po pitanju količine prtljaga koji nose sa sobom. Bilo da putujete kao prijatelji, svatovi, sportski klub ili kolege sa posla, postoji puno razloga, osim onih koje smo naveli, da odaberete iznajmljivanje minibusa kao rešenje za vaš prevoz.

U minibusu svi putnici imaju dovoljno prostora, tako da najam minibusa pruža svim putnicima priliku da stignu do svoje destinacije udobno i brzo, i uz to još i uštede. Moderni minibusevi su veoma štedljivi i troše dosta manje goriva od nekoliko automobila čak i u situacijama kada se kreću veoma brzo.

Dodatna prednost minibusa je ta što se putnici tokom putovanja mogu opustiti i uživati od trenutka ulaska u minibus ispred svog mesta prebivališta, pa sve do samog povratka na željenu adresu. Najam minibusa je idealan za transport putnika od i do aerodroma, jer pruža dovoljno mesta, kako za veći broj putnika, tako i za veliku količinu prtljaga. Naravno, aerodromski prevoz podrazumeva dolazak na željenu kućnu, hotelsku ili poslovnu adresu i direktan prevoz do aerodroma, kao i prevoz pojedinaca ili grupe sa aerodroma do adrese po Vašem izboru.

Najveća prednost iznajmljivanja minibusa je velika količina prostora sa puno mesta za odlaganje prtljaga, kabastih stvari, instrumenata i drugih stvari. Ukoliko se pojedina sedišta spuste moguće je napraviti ravnu površinu u kojoj se mogu prevoziti i veoma veliki predmeti.

Iznajmljivanje minibusa za određenu priliku je jeftina opcija u odnosu na vožnju nekoliko automobila. S jedne strane, za samo putovanje je potrebno manje goriva, a takođe ćete svi biti smešteni u istom vozilu.

Cena iznajmljivana minibusa

Cena minibusa se računa po pređenom kilometru i trajanju putovanja. Za detaljnu cenu , najbolje je da nas kontaktirate.

Renta minibusa je savršeno rešenje za vaše sledeće porodično putovanje, biznis ili putovanje sa prijateljima ili kolegama.

Rentiranje minibusa će osigurati lep i opušten provod u zajedničkom putovanju.

Najam Autobusa

Iznajmlivanje turističkih autobusa za potrebe turističkih agencija, udruženja, sindikata i ostalih pravnih ili privatih lica. Bez obzira da li putujete u Srbiji ili inostranstvu, da li idete na jednodnevni ili višednevni izlet, mi nudimo komforne autobuse za sve vrste putovanja.

Opširnije

Najam kombija

Iznajmljivanje kombija za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Aerodromski transfer

Ako vam je potreban prevoz sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika na najvišem nivou.

Opširnije

Najam vozila sa vozačem

Pored ekskluzivnih usluga koje nudimo, naša osnovna usluga je iznajmljivanje putničkih automobila sa vozačem (limo servis).

Opširnije
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti.