Zapeta Transport logo
Iznajmljivanje kombija sa vozačem

Iznajmljivanje kombija sa vozačem

Da li planirate skoro putovanje sa širom porodicom ili prijateljima, ali u isto vreme želite da uštedite novac i vreme, a takođe i putovanje provedete odmarajući se? Ili možda jednostavno ne želite da putujete sa većom grupom ljudi autobusom?

Da li želite da Vas vozilo sačeka ispred kuće, kako ne biste teglili težak prtljag, ili iznajmljivali taksi do udaljenih autobuskih stanica? Treba Vam nešto što je prostrano i priuštivo? Želite da se vozilo u kojem ste zaustavi kada god Vam odgovara i gde god Vam to odgovara? Iznajmljivanje kombija sa vozačem je rešenje koje ste tražili!

Iznajmljivanje kombija sa vozačem se može izvršiti iz raznih razoga, kao što su odlasci na izlet, planinu, na poslovni put, svadbu, koncert, utakmicu ili nešto slično. Najam kombija sa vozačem je idealan za prevoz putnika od i do aerodroma.

Kada rezervišete kombi sa vozačem u firmi ZAPETA TRANSPORT, potpuno ćete otkloniti sav stres mogućeg kašnjenja na autobusku stanicu, aerodrom ili mesto okupljanja i tegljenja teških kofera, jer u tom slučaju, mi dolazimo na Vašu adresu!

Iznajmljivanje kombija sa vozačem i prevoz kombijem su naročito pogodni za grupe ili porodice. Ukoliko velika porodica ili veća grupa vole da putuju zajedno, najam kombija sa vozačem je idealan za njih. Prevoz kombijem nudi dovoljno prostora za noge svih putnika kao i dovoljno mesta za prtljag i kofere koje nosite sa sobom.

Cena najma kombija

Cena se formira u zavisnosti od destinacije, broja putnika, broja dana itd...najbolje je da nas kontaktirate kako bismo Vam dali tačnu cenu.

Sa povoljnim cenama, udobnim vozilima i profesionalnim i vedrim vozačima, brzo i bez problema ćete stići kuda god da ste se uputili. Usluga najma kombija sa vozačem podrazumeva da sami birate lokacije na kojima želite da se vozač zaustavi ili adresu na kojoj će Vas vozač dočekati ili ostaviti.

Kakve kombije posedujemo

Bilo da putujete na kratke ili duge destinacije, mi ćemo Vas odvesti tamo brzo i sigurno. Naša flota kombija, minibuseva i autobusa će odgovoriti na sve vaše želje i zahteve, bilo da oni podrazumevaju mali ili veliki broj sedećih mesta.

MINIVAN - maksimalni broj putnika: 6

KOMBI - maksimalni broj putnika: 8

MINIBUS - maksimalni broj putnika: 20 (najam minibusa)

Iznajmljivanje kombija sa vozačem osigurava udobnu vožnju bez brige, u prostranom vozilu sa dovoljno mesta za vaš prtljag, kojim upravlja profesionalno lice. Iznajmljivanje kombija sa vozačem je odličan izbor za pronicljive putnike koji imaju želju da putuju grupno do bližih ili daljih destinacija uz maksimalan komfor.

There are no images in the gallery.

Zašto iznajmiti kombi?

Možda sa većom grupom prijatelja idete na neko bliže ili dalje putovanje? Kada već idete na isto mesto, zašto biste trošili više resursa putujući sa nekoliko automobila kada možete iznajmiti kombi sa vozačem kojim ćete svi putovati zajedno, udobno i brzo. Najam kombija sa vozačem, ne samo da osigurava to da će svaki putnik putovati udobno, u maksimalnom komforu, nego, takođe znači da nećete morati ni da brinete o umoru za volanom jer će vožnju obavljati profesionalno lice. Planirajte unapred i rezervišite udoban i veliki putnički kombi posebno dizajniran za vaš ugođaj sa dodatnim prostorom za Vaš prtljag. I ne samo da ćete uživati u udobnosti i druženju, kada odaberete najam kombija sa vozačem, takođe osiguravate bezbednu vožnju prilagodljivu Vama i vašim potrebama.

Najam Autobusa

Iznajmlivanje turističkih autobusa za potrebe turističkih agencija, udruženja, sindikata i ostalih pravnih ili privatih lica. Bez obzira da li putujete u Srbiji ili inostranstvu, da li idete na jednodnevni ili višednevni izlet, mi nudimo komforne autobuse za sve vrste putovanja.

Opširnije

Najam minibusa

Iznajmljivanje minibusa za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Aerodromski transfer

Ako vam je potreban prevoz sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika na najvišem nivou.

Opširnije

Najam vozila sa vozačem

Pored ekskluzivnih usluga koje nudimo, naša osnovna usluga je iznajmljivanje putničkih automobila sa vozačem (limo servis).

Opširnije
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti.