Zapeta Transport logo
Aerodromski transfer

Aerodromski transfer

Prevoz putnika do i od aerodroma “Nikola Tesla“ (BEG), takođe prevozimo putnike od i do ostalih aerodroma u zemlji i inostranstvu.

Transfer do aerodroma od vaše kuće, hotela, kancelarije, ili sa bilo koje druge destinacije. Ako vam je potreban prevoz sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu mi vam nudimo usluge prevoza putnika na najvišem nivou.

 Aerodromski transfer podrazumeva dolazak na željenu adresu (kuća, hotel, kancelarija…)  i direktan prevoz do aerodroma u Beogradu, Nišu ili inostranstvu.

Vozači prate red letenja, ukoliko dođe do kašnjenja, tako da ne brinete da vas vozač neće sačekati.

Lični vozač će vas sačekati odmah po sletanju sa tablom gde ce biti ispisano ime osobe ili kompanije koju ste naveli u rezervaciji. Vozač će pomoći oko prtljaga.

Posle dugog putovanja avionom, garantujemo udobno putovanje do vaše krajnje destinacije sve uz maksimalnu sigurnost i opuštanje.

Više od dvadeset godina naša firma pruža usluge prevoza na aerodromu u Beogradu ali i za preko 50 različith hotela, hostela, apartmana u Beogradu i Srbiji.

Rezervaciju transfera možete izvršiti putem telefona +381 (0)64 11 53 900, ili popunjavanjem kontakt forme.

 

Najam Autobusa

Iznajmlivanje turističkih autobusa za potrebe turističkih agencija, udruženja, sindikata i ostalih pravnih ili privatih lica. Bez obzira da li putujete u Srbiji ili inostranstvu, da li idete na jednodnevni ili višednevni izlet, mi nudimo komforne autobuse za sve vrste putovanja.

Opširnije

Najam minibusa

Iznajmljivanje minibusa za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Najam kombija

Iznajmljivanje kombija za bilo koju destinaciju u Srbiji ili Evropi

Opširnije

Najam vozila sa vozačem

Pored ekskluzivnih usluga koje nudimo, naša osnovna usluga je iznajmljivanje putničkih automobila sa vozačem (limo servis).

Opširnije
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa Politikom privatnosti.